Ennyi idő maradt az indulásig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A tanfolyam május 25.-én kedd este 19.00.-kor indul. Eddig lehet kedvezményes, bevezető áron jelentkezni!

Színek Varázsa fessél másodlagos palettával

Tanuld meg a színkeverés logikáját a másodlagos színkörrel! Nincs szükség az alapszínekre. Nem használunk, sárgát, kéket és vöröset. Csupán csak, zölddel, lilával és naranccsal festünk. 30 lecke, elmélet + gyakorlat, összesen 9 db kép festése! Zseniális lesz, majd meglátod!

Most: Vacakolsz. A tanfolyam után: Mindent tudsz a színkeverésről!

Összefoglaló

Mit tanulhatsz a tanfolyamon?

Másodlagos színkör

Megismered a másodlagos színkör használatát, annak minden aspektusával együtt

Színek, festékek

Megismered a másodlagos színkörhöz használaható színeket és festékeket

Színkeverő gyakorlat

Olyan zseniális színkeverő gyakorlatokkal ismerkedsz meg, mint pl. a „gyémánt” diagrammok

Festő videók

Összesen 7 db. festmény végígfestését mutatom be, elejétől a végéig, ezzel a módszerrel

A tanfolyamon részletesen bemutatom a másodlagos színkört és a hozzá tartozott korlátozott és kiterjesztett másodlagos palettákat is.

A tanfolyam lényege, hogy nem használunk elsőrendű színeket, igyekszünk az elsőrendű színektől minél távolabbi másod és harmadrendű színekkel dolgozni.

Tehát nem használunk sárga, vörös és kék színeket.

Helyettük zöld, narancs és lila színekkel dolgozunk majd!

Bemutatom milyen színekkel lehet eredményesen alkalmazni a módszert és azt is megtudhatod, hogy az miért lesz jó!

A tanfolyamon tanácsot adok a konkrét szín és festék márkákból való választáshoz, de azt is megmutatom, milyen színekből lehet kikeverni a másodlagos paletta színeit, ha nem akarnál újabb festékszíneket vásárolni!

Színkeverő gyakorlati feladatokat, színtáblázatokat is mutatok majd, melyek segítenek elsajátítani a módszert.

A színelméleti leckéken és a színkeverési gyakorlatokon kívül, további videó leckékben mutatom be a különböző képek festését a módszerrel.

A tanfolyam összesen 30 leckéből áll! Minden leckében van videó és elméleti tudásanyag, + színkeverő feladatok, gyakorlatok, diagramok.

Összesen 9 db festmény festő oktatóvideót tartalmaz, melyekből kettőt már megmutattam az ingyenes részben.

A maradék 7 db. képfestő videót a fizetős tanfolyamban tekintheted meg!

Csendéletek, tájképek és portré festését mutatom ezekben a videókban.

Mit várhatsz a tanfolyamtól?

A gyakorlati tudásod gyarapodása mellett, harmonikus színvilágú képek festését ismered meg, de legfőképpen jobban megérted majd a színek viselkedését!

Mikor indul a tanfolyam?

A tanfolyam indulási ideje:  2021. május 25.-én este 19.00.-h

 

A tanfolyam legtöbb leckéje elérhető lesz rögtön az induláskor! Az esetlegesen még nem elérhető leckék, röviddel (kb. 1 hét) az indulás után szintén elérhetővé válnak!

FIGYELEM! Azt mondják „Evés közben jön meg az étvágy” ez nálam is így van!

Emiatt fenntartom a jogot arra, hogy a tanfolyam indulásáig, az itt leírtakon kívül, további tudásanyagokat és videókat is közzé tegyek, bővítve ezzel a tanfolyam eredeti anyagát! Azt hiszem ezen senki sem fog fennakadni majd! 🙂

A tanfolyam szöveges leckékből, gyakorlati feladatokból és oktatóvideókból áll! Minden leckében található videó is, melyekben a lényeget összefoglalom! Így akik nem szeretnek annyit olvasni, ők videón is nézhetik, hallgathatják a szöveges leckéket is!

 

Mit mond más?

"Egyszerűen, érthető"

Nagy örömömre szolgált, hogy rábukkantam Krisztián tanfolyamaira. Egyszerűen, érthető módon adja át tudását, mindenki számára. A festés előkészületeitől kezdve, a kép megalkotásáig tanácsokkal lát el, amit be is mutat videóban.
Javaslom mindenki számára, akit megfogott a képalkotás lehetősége.
Üdvözlettel: Ildikó

"Sokat tanultam"

Ilyen alapos, a témával kapcsolatban mindenre kiterjedő oktatás nem terem minden weboldalon! A színkeverés az érthető magyarázat után már nem tűnt lehetetlen vállalkozásnak. A sok megfestett kép a gyakorlatban mutatta be a lehetőségeket. Sokat tanultam a mestertől, csak ajánlani tudom mindenkinek.

"Nagy élmény vele festeni"

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és részt vehettem Krisztián tanfolyamain. Hatalmas tudásanyagot ad át az érdeklődőknek és nagy előny, hogy örökös a hozzáférés .Így annyiszor nézhetem meg ahányszor csak akarom. Nagyon sokat tanultam a színekről a színkeverésről és a festési technikákról. Most már bátrabban kezdek neki egy kép megfestéséhez. Ajánlom mindenkinek Krisztián tanfolyamait, nagy élmény vele festeni!

Miért hallgass rám?

Azért hallgass rám, mert én nem azt csinálom, hogy megfestek előtted egy képet és esetleg közben magyarázok valamit és kész. Amit én csinálok az ennél sokkal, de sokkal több. Én végig vezetlek Téged a festészet egészén, a kiválasztott téma művészettörténeti hátteréből kiindulva, az anyagismereten, színelméleten, kompozícióelméleten, festőtechnikákon keresztül megmutatok minden tudást ami ahhoz kell, hogy végül a lehető legjobban megértsd Mit, Miért és Hogyan kell csinálnod, hogy tökéletes festményt alkossál. Persze a végén én is megmutatom, és magyarázom is a videókon a kép megfestésének folyamatát, csak Te addigra hála az elméletnek, már mindent tudni fogsz arról, hogy miért és hogyan csinálom azt amit teszek festés közben.

Nagy Krisztián – KINVA | artakademia.hu

Az alábbi képeket festjük a tanfolyamon

Az alábbi képek megfestését bemutatom elejétől a végéig a tanfolyam oktatóvideóiban

#1. Banános csendélet festő oktatóvideó

Az oktatóvideóban egy 30 x 40 cm méretű, „Banános csendélet” festését mutatom be, elejétől a végéig. A csendéletet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen világos sárgászöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell a sárga színt ábrázolni, annak hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#2. Dinnyés csendélet festése, oktatóvideó

Az oktatóvideóban egy 30 x 30 cm méretű, „Dinnyés csendélet” festését mutatom be, elejétől a végéig. A csendéletet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen viridián zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell vörös színt ábrázolni, annak hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#3. Tájkép festése másodlagos palettával

Az oktatóvideóban egy 40 x 40 cm méretű, „Tájkép” festését mutatom be, elejétől a végéig. A tájképet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen viridián zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell kék színt ábrázolni annak hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#4. Tájkép festése oktató videó

Az oktatóvideóban egy 40 x 50 cm méretű, „Tájkép” festését mutatom be, elejétől a végéig. A tájképet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen viridián zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell kék színt ábrázolni annak hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#5. Tájkép festése  oktatóvideó

Az oktatóvideóban egy 40 x 30 cm méretű, „Tájkép” festését mutatom be, elejétől a végéig. A tájképet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen viridián zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell kék színt ábrázolni annak hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#6. Portré festése oktató videó

Az oktatóvideóban egy 30 x 40 cm méretű, „Férfi portré” festését mutatom be, elejétől a végéig. A képet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen világos zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell a portrét ábrázolni, elsődleges színek hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

#7. Portré festése  oktatóvideó

Az oktatóvideóban egy 30 x 40 cm méretű, „Női portré” festését mutatom be, elejétől a végéig. A képet korlátozott másodlagos palettával festjük meg. A kép festéséhez, mindösszesen világos zöld, narancs és lila színeket használunk majd! Megérted, hogyan kell a portrét ábrázolni, elsődleges színek hiányában. Én a videón mutatom és mondom mit, miért és hogyan csinálok, te követed és a végén készen van a saját festményed!

A megrendelésed mellé most bónuszban adom ezt az e-könyvet is

A festékválasztási segédlethez, csak ennek a tanfolyamnak a megvásárlásával lehet hozzájutni, ingyenes bónusz ajándékként jár a tanfolyam mellé! A Segédletből pontosan megismerheted a festékek tulajdonságait, színeit és azt, hogy mi alapján érdemes olcsóbb, vagy drágább festékek közül választani. Ezt a tartalmas és színvonalas kiadványt, letöltheted és ki is nyomtathatod magadnak, hogy mindig kéznél legyen ha szükséges.

Megrendelés

24 990 Ft helyett rövid ideig csak

6 950,- Ft

Most: Vacakolsz. A tanfolyam végén: Mindent tudsz a színkeverésről!

Fizetési lehetőségek: Vásárlási folyamat közben választhatsz bankkártyás, paypal, banki átutalás vagy postai pénzesutalvánnyal való fizetési módok között!

A tanfolyam teljes ára egyszeri díj, további költségeki nincsenek!

Tanfolyam kezdés időpontja: 2021. május 25. este, 19.00.-h

Az összes tananyag elérhetősége: Az indulás pillanatában az anyag legnagyobb része elérhető, a visszalévő leckék az indulást követő 1 héten belül szintén elérhetővé válnak!

Díjfizetés módja:  

A termék díja bankkártyával (Stripe), vagy paypalel fizethető. Továbbá banki átutalással, vagy postai pénzesutalvánnyal is lehetőség van fizetni

 

Garancia  

A vásárlásodra érvényes a KINVA ART GARANCIA! Ennek lényege, hogy a vásárlást követő 14 napon belül, bármikor indoklás nélkül elálhatsz a vásárlástól és kérheted a vételár visszatérítését, melynek a 100 %-át, azonnal, kérdés nélkül vissza is térítünk, a kiállított számlát pedig sztornozzuk!

 

b

Szerződési feltételek

Ismerd meg az artakademia.hu szerződési feltételeit ide kattintva (új ablakban nyílik)

 

 

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó rendszer. MasterCard és Visa kártyákkal fizethetsz. Nem navigál el az oldalról, csak a bankkártyaszámodat, lejárati dátumot és a CVC kódot kell beírni.

 

38 hozzászólás

 1. Ponty Edit

  Krisztián nagyon szépen köszönöm ezt a szuper lehetőséget a tanulásra. Nagyon örülök, hogy újabb tudásra tehetek szert. Üdvözlettel Ponty Edit

  Válasz
  • Patyi Olga

   Kedves Krisztián!
   Gratulalok ehhez színelmeleti studiumhoz,megvan szinkeveres tanfolyam
   Is.Hatalmas munka,tudás van mögötte!
   Örülök,h.kapcsolatba kerültem a munkásságoddal.
   Üdvözöl Olga

   Válasz
  • Márkus Edit

   Kedves Krisztián! Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen lelkesen és érdekesen magyarázol. Várom minden videódat!
   Köszönöm szépen: Medit

   Válasz
   • Gyöngyi

    Kedves Krisztián !
    Köszönöm a lehetőséget.
    Üdv: Gyöngyi

    Válasz
  • Irén Kecso

   Krisztián, köszönöm szépen

   Válasz
  • Julcsi

   Köszi Krisztián!

   Válasz
  • Istvanne Tinter

   Szia Krisztian. Ugye joltudom,hogy meg nemindult el a megvasarolt tanfolyamom? Alig varom ez az 1. Vasarlasim Toled,es azthiszem felhasznaltam a kupont is. A 7 keo7mediteran tajfestest nagyon szeretnem megvasarolni,de valamiert nemtudom. Mar tobbszor irtamNeked ez miatt. Remelem most valaszilsz.,es segitesz. Koszonom elore is.Adel.

   Válasz
 2. Szekér Józsefné

  Érdeklődéssel várom a bemutatót.🤗
  Üdv. GizAnna

  Válasz
  • Máté Katalin

   Igyekszem figyelemmel kisérni a videosorozatot, az 1.0 színkeverés tanfolyam lenyűgöz, nagy lelkesedésel kezdtem el és csinálom a leckeket ez a minikurzus még +hozzá! Köszönet érte!
   Üdvözlettel:Kata

   Válasz
 3. Elkán István Lászlóné

  Idős és beteges vagyok. Elmenni nem todok, így Boldog vagyok hogy ilyenen rész vehetek. Nagyon szépen köszönöm.

  Válasz
  • Rozáli

   Kedves Krisztián
   Köszönöm szépen a lehetőséget.
   Kezdem érteni, milyen jelentősége van annak, hogy a színeket megismerjük. Milyen színeket keverjük össze .
   Nagyon szépen köszönöm.

   Válasz
 4. Vinczéné Sáró Erzsébet

  Kedves Krisztián!Hihetetlen mennyiségű tartalmas oktató videót osztasz meg velünk.Nagyon sok elméleti és gyakorlati tanácsot tudok alkalmazni festészeti tanulmányaim során.Köszönöm.

  Válasz
 5. Gerendély Ágnes

  Kedves Krisztián!
  Nagyon köszönjük a lelkes és értékes munkádat!
  Üdvözlettel: Gerendély Ágnes

  Válasz
 6. Gyurecs Andrásné

  Kedves Krisztián !

  Köszönöm szépen .

  Válasz
  • Bogdán Zsóka

   Kedves Krisztián! Sok eröd és energiád van ezekben a videókban, ami a mi ismeretünk érdekére szolgál.
   Nagyon tetszik, és igen hasznos, és érdekes is.
   Büszke lehetsz magadra, mert ha jól tudom egyedül csak Te foglalkozol ilyen mëlységben a színkeveréssel.
   Kōszönöm szépen.
   Zsóka

   Válasz
 7. Adel

  Nagyon koszono,de miert nemtudok rendelni Toled??? Mindig visszadob!

  Válasz
 8. Szász Ottóné

  Köszönöm.

  Válasz
 9. Katalin Krizsan

  Követem a munkáságod,csodálom alkotásaid és önzetlen,érthetően át adott tanitásod
  Köszönöm szépen !

  Válasz
 10. Balogh Zsuzsanna

  Kedves Krisztián!
  Hálás szívvel köszönöm, hogy tanulhatok Tőled. Gratulálok az eddigi széleskörű, színvonalas, munkádhoz, a gyönyörű alkotásokhoz, az elkötelezett, alapos, lelkes oktatáshoz, mellyel sok érdeklőt gazdagítasz. Kíváncsian várom a videosorozatot, a leckéidet.

  Válasz
 11. nagy sándor

  Nagyíon várom már, mert azt remélem, hogy olyan egyértelmű, tiszta lesz, mint az előzőek.
  Üdv:ns

  Válasz
 12. Zsuzsa

  Köszönöm Krisztián, remek előadást! Egyértelmű, tiszta magyarázat, teljesen érthető amit mondasz. Külön köszönöm, hogy feláldozod az időd arra, hogy szélesítsd a tudásunkat!

  Válasz
 13. Béres Ildikó

  Krisztián ! Köszönöm , mert nagy segítség először is a festék vásárlásnál eligazodni, másrészt ezzel valóban ragyogó színekhez jutunk . Köszönöm !

  Válasz
 14. Gyöngyi

  Köszönöm!

  Válasz
 15. Balázs Györgyné

  Kedves Krisztián!
  Ez elképesztő és tényleg varázslat. Gyorsan kipróbáltam őket és működik, talán még szebbek mint
  az elsődleges színek. Megszerettem a színkeverést pedig ezelőtt Afremov, tubusból kinyomott szinei tetszettek. A színek
  világában való elmerülés felér egy utazással. Köszönöm szépen ezt az élményt!
  Üdvözlettel: Erika

  Válasz
 16. Gyuláné Fodor

  „Az előttem szólók” már mindent elmondtak, kivéve, hogy megfelelő a hangerő és a tagolt beszéd eléggé érthető.Ez egy fontos szempont nekem, én ezért külön is hálás vagyok.Köszönöm. Klára.

  Válasz
  • Rozália

   Kedves Krisztián !
   Csak köszönni tudom, amit ,kapok a videókból!! Előttem szólók mindent elmondtak. Érthető, követhető, tartalmas,érdekes.
   Hálás vagyok érte,köszönöm szépen.

   Válasz
 17. Izabella Tubáné Bereczki

  Köszönöm szépen!

  Válasz
 18. Elisabet Handa.

  Kedves Krisztián! Boldog vagyok, hogy ilyen örökké alkotó ember vagy, és mindenkinek átadod, Hálás köszönet. Elisabet.

  Válasz
  • Varga Lajosné

   Kedves Krisztián! Hálásan köszönöm! !!!!Nagyon hasznos és segítő egy amatőr részére is.A videókat végig néztem! és reggeltől estig halgatnám az érthető Nagyon amatőr vagyok,de próbálkozom,mert ez az Én időm!!!!kitőlti a lelkem.Szívesen felhívnám önt csak nem tudom szabad -e.TisztelettelVargáné Marika.🌞

   Válasz
 19. Zsuzsanna

  Köszönöm a nagon hasznos videókat!

  Válasz
 20. Erzsébet Laki

  Kedves Krisztián!
  Köszönöm szépen, hogy tudásod önzetlenül megosztod. Nagyon jók a videó sorozataid, sokat tanulhatunk belőle. Erzsébet

  Válasz
 21. Andrea

  Kedves Krisztián! Nagyszerűek a videók. Köszönjük szépen! Lesz majd esetleg pasztell színeket keverő videód? Azt nagyon nagyon várom. Szeretek pasztell színekkel festeni. Üdvözlettel: Andrea

  Válasz
 22. Mona

  Szia Krisztián!

  Annyiban javítanám ki, hogy amit az 5. videóban mondasz, az nem állja meg a helyét teljesen.
  Ha valaki nem ismerné, van olyan, hogy pigment adatbázis, ami a neten itt érhető el:
  http://www.artiscreation.com/green.html#.YJO4X5a8qkA
  Ez épp a zöld pigmenteket felsoroló oldal. Ez azt szemlélteti, hogy vannak olyan zöld pigmentek,
  ezáltal olyan zöld festékek – akril, olaj, akvarell…stb -, amik nem a sárga és a kék pigmentek össze-
  keverése által jöttek létre, hanem adottak valamilyen úton – vagy valamilyen természetes anyagból
  készülnek vagy mesterséges úton (de nem a kék és a sárga keverése által).
  Ettől még valószínű, hogy lilával keverve kékes árnyalatot adhat, ahogy a videóban is bemutatod,
  de az nem állja meg a helyét, hogy azért látjuk kéknek, mert mind a két festék tartalmaz kék pigmentet.
  Adott esetben pl a Winsor&Newton Viridianja PG18-s pigmentből készült. Az Umton mangánibolyája
  meg valóban többféle pigment kavarásával jött (PB29, PB15, PBk7,PBk9).

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Mona!
   Tökéletesen igazad van, természetesen az összes színből léteznek adott színű pigmentek, amelyeket a gyártók sem keveréssel nyernek, sőt kifejezetten ezeket preferáljuk mi festők. Lehet, hogy kicsit félreérthető voltam, bár a bővebb színelméleti anyagaimban azért ezek benne vannak a pigment ismereti részeknél. De a lényeg, hogy a kékes zöld szín magában hordozza a semleges, kéknek látszó szín keverését.

   Válasz
 23. Katalin

  Kedves Krisztián!
  Köszönöm szépen az elöadást, bemutatót!
  Üdvözlettel: Katalin

  Válasz
 24. Papp Julcsi

  Köszi Krisztián!

  Válasz
 25. Koszorus Aranka

  Köszönöm, hasznos és értékes bemutatók..

  Válasz

Hozzászólás írása