Pénztár

Itt csak vállalkozások tudnak rendelni, ha magánszemély vagy, menj vissza a tanfolyam hirdetőoldalára és ott válszd a „Magánszemélyeknek” való megrendelés gombot!

Segítség a vásárláshoz

N

Ha már vásároltál (regisztráltál) itt az oldalon (kinva.hu), akkor előbb jelentkezz be a felhasználóneveddel (e-mail címed) és jelszavaddal. Utána folytasd a vásárlást!

N

Ha még nem vásároltál és nincs regisztrációd itt az oldalon (kinva.hu), akkor ne próbálj bejelentkezni, hanem tölts ki minden adatot!

N

Ne felejtsd el kipipálni legalul az „Elolvastam és elfogadom…” szöveget!

N

Válassz a fizetési módok közül, ha bankkártyával fizetsz akkor a „Stirpe-ot” válaszd. A Paypalt, csak akkor válaszd ha van paypal fiókod és tudod, hogy mi az!

N

Választhatsz Banki átutalásos vagy Postai pénzküldést is. Utóbiaknál a választott fizetési módnak szerint, a számlaszámomat, IBAN számomat vagy a címemet a megrendelés után láthatod meg!

N

A jövőben a felhasználóneveddel (e-mail címed) és jelszavaddal jelentkezhetsz be, a „Bejelentkezés” menüben, utána a „Profilom” menüben találod a megvett tanfolyamot!

Vállalkozásoknak

Vállalkozásoknak, cégeknek, szervezeteknek szól! Magánszemélyekre nem vonatkozik, ők itt nem tudnak vásárolni!! A magánszemély térjen vissza a hirdetőoldalra és válassza. a”Magánszemélyeknek” opciót

N

Cégnév mező kitöltése kötelező, ha vállalkozó vagy akkor a nevedet írd ide és utána azt, hogy „E.V.”!

N

Adószám mező kitöltése kötelező, a NAV-nak való megfelelőség miatt!

N

A számlát elektronikus formában kiküldjük e-mailben, a számlázz.hu rendszeréből. Ha valami nem jól van kitöltve rajta, minél előbb jelezd és javítjuk! Ha nem kapod meg, jelezd és pótoljuk!

100% Művész Marketing Garancia

A vásárlást követő 14 napon belül, bármikor indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól és kérheted a vételár visszatérítését, melynek a 100 %-át, azonnal, kérdés nélkül vissza is térítünk, a kiállított számlát pedig sztornózzuk!

 

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Részösszeg Ft
Összeg Ft

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Vásárolni kívánt termék

Vásárlás összegzése

Termék
Összeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

Fizetési módok

Válassz fizetési módot!

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Tiszteletben tartjuk személyes adatainak védelmét

Elégedett vevő

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és részt vehettem Krisztián tanfolyamain. Hatalmas tudásanyagot ad át az érdeklődőknek és nagy előny, hogy örökös a hozzáférés .Így annyiszor nézhetem meg ahányszor csak akarom…”

– Ádám Éva Ilona

Elégedett vevő

Őszinte, nyitott kommunikációval gyarapítja mind a kezdők, mind a tapasztalt alkotók ismereteit. A már megszerzett tapasztalatok átadása könnyebbé, gyorsabbá teszi a fejlődést. Köszönet érte!

– Selmeczky Gizus

© COPYRIGHTS 2022 – Készítette: Nagy Krisztián – KINVA | ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF