+36‭ 30 847 4018‬

ugyfelszolgalat@kinva.hu

(Új) Pasztellfestés 1. Kezdő Online Tanfolyam

Tanfolyam végén mindent tudsz a pasztellfestésről!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ma: Kacérkodsz a gondolattal, Holnap: Mindent tusz majdl

Több mind 200 szavazat érkezett a könyvborító tervekre. Köszönöm nektek ezt a sok figyelmet!

A grafikus által beküldött két változat nagyon megosztó volt, minimális különbséggel, közel azonos szavazatot kapott mindkettő.

Elolvastam a javaslataitokat is melyeket írtatok és arra gondoltam, ezek alapján csinálok egy saját változatot. Ezen a címet, alcímet is módosítottam szintén a Ti észrevételeitek alapján.

Úgyhogy most meg versenyeztethetjük az én új borítómat a grafikus két borítójával.

Kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez!?

Már előrendelhető a KINVA könyv!!

A könyv bemutató oldalán sok információt találsz a könyvről, még bele is olvashatsz egy kicsit.

Azt is megtudhatod, hogyan juthatsz hozzá!


A könyv hátoldalán látható „Lorem Ipsum”… szövegre is sokan rákérdeztetek, hogy ennek mi a magyarázata?

lorem ipsum (röviden: lipsum) Latint utánzó összefüggő szöveg, amelyet a nyomdászatban és az informatikában a tipográfia és az elrendezés bemutatására használnak. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy a generált szövegben található betűk és betűközök kombinációjában láthatók a legszebben a betűtípusok fontosabb jellemzői, mint például a vastagság és a minta. A szöveget Cicero

De finibus bonorum et malorum („A legfőbb jóról és rosszról”) című műve néhány bekezdésének véletlenszerűen összevágott szavaiból alakították ki. Ebből következően nincs értelmes jelentése, sokszor még maguknak a szavaknak sem (az elitnek és az ullamcónak például). Az eredeti bekezdés így kezdődik: Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit („Senki sem szereti a fájdalmat önmagáért, vagy törekedik hozzájutni és részesedni benne csak azért, mert az fájdalom…”) Látható, hogy a lipsum helyenként értelmes szavakat vág ketté, máskor egyesíti egymás után következő szavak szótagjait, illetve hosszabb kihagyások után értelmes mondatrészeket illeszt be.

Az 1500-as években egy máig ismeretlen nyomdász latin vakszöveget csinált a különböző nyomdai elrendezések bemutatására. A szöveg eltorzított latin volt, amit azért alkalmazott, mert az ember önkéntelenül elkezdi olvasni a számára értelmes szöveget – így nem tudva elvonatkoztatni attól és az elrendezésre koncentrálni.

Akkor most jöjjön az új, saját borítótervem amelyet a ti hozzászólásaitokat figyelembe véve alakítottam ki!

Saját, új tervem:

Grafikus 1-es terve:

Grafikus 2-es terve: